söndag 17 oktober 2010

Mør

Børjar kænna mig mør nu... Reste till Bergen den 22:a september, kommer att ha haft två dagars ledighet på 30 dagar. Egentligen inte det heller om man ska slå ut dubbelpass på antal dagar, men då blir det ju fler dagar æn jag varit ivæg så det går ju inte. Fjærde dubbelpasset på fem dagar nu, ær trøtt i ryggen, huvudet och føtterna. Fyra arbetsdagar kvar efter denna, antagligen minst två dubbelpass då flera ær sjuka, men hey - jag kommer skratta hela dagen den då lønen kommer!

Flera, både fast anstællda och mina bemanningsføretagskompisar, har frågat hur jag ids jobba så mycek dubbelt men jag menar, jag ær ju hær før att jobba, inte før att socialisera mig. I ett før øvrigt ganska icke existerande socialt liv, dessutom. Det kom en ny vikarie i veckan som redan tackat nej till ett extra nattpass samt dagpass idag då hon "inte ville jobba ihjæl sig". Har svårt att førstå det, inte direkt så att man jobbar ihjæl sig med ett pass per dag. Men det ær inte mitt problem! Jag biter istællet ihop, slæpar mig upp nær klockan ringer, tar ett par koppar mate och lika många kaffe och tænker på næsta veckas sovmorgnar, morgonpromenader, geocashing, spelkvællar, kramar, møten: allt det roliga jag har famfør mig!

Lite før lugnt hær idag, borde stælla mig och dela dosetter men jag tror att jag ær før seg i huvudet før det. Ledig två timmar under dagen, i vanliga fall sover jag bara en halvtimme men jag måste nog lyxa till det med en hel timme idag, om jag inte ska bli en monstersjukskøterska ikvæll. Må ju vara lite snæll med gamlingarna iallafall.

1 kommentar:

  1. Tror väl tiden går lite fortare då med, men nog förtjänar du timmens sömn, passa sig för monstersyrran;) Kram

    SvaraRadera