tisdag 21 februari 2012

Önskelistan

Beco Butterfly II. Alldeles fantastiskt stulen bild. Från nätet någonstans.


Wah! Vi vill ha denna. Vill vill vill. Men 1700 pix, aningens dyrt va? Går dock hitta billigare begagnat. Och man kan ju faktiskt använda den länge, tom 20 kg. Snygg ären med. Finns i massor av färger och mönster.

Har annars funderat på Manduca eller Ergo. Någon som kan tipsa om en bra, ergonomisk bärsele? Och varför just den är bra?

2 kommentarer:

  1. Den har jag inte hört talas om. Jag har använt baby Björn active då sam var liten den var bra, mycket bättre än den vanliga baby Björn som jag hade med Robin. En Ergo har jag också som vi köpte då vi skulle ut och resa. Tanken var att ha ett alternativ till vagnen. Då var Sam ett år nästan och Robin tre. Robin prov bar jag och det gick bra (på ryggen). Jag vet inte hur bra små bebisar aigger i den dock. Du får låna den om du vill.

    /Lena o

    SvaraRadera
  2. Ergon är oslagbar. Billigare än Becon och finns i fler modell och färger. Anledningen till att den är så bra är att den är ergonomisk för barnet eftersom barnet sitter i grodposition. Den är även bra för dig eftersom du inte bär med axlarna, utan höften. Du kan bära på magen, höften och ryggen under hela småbarnsperioden utan att vara beroende av vagnen. Manduca har jag provat, den är helt ok, men gillar Ergon bättre. Dessutom snyggare!

    SvaraRadera