söndag 20 maj 2012

Jag dog just lite...

...av mätthet. Bakade en kaka. Som blev sådär men åt ändå en stor bit! David verkade dock tycka den var god, men han är om möjligt ett större kakmonster än mig!

Idag har vi promenerat i skogen, i regnet. Fin skog, men eftersom vi inte riktigt visste hur lång stigen in mot Storträsket/Nötön var så fick vi vända. Måste dock undersöka det där vid tillfälle, om man kan gå runt ut till Nötön/Renön från Norra Pitholm. Vi hittade några fåglar och en ekorre, och David hittade en i hans tycke mystisk äng med vallar runtikring.

Sedan har vi pysslat här hemma, fixat lite i hallen (oooh vad jag längtar till dagen när vi ska tapetsera där, har ju sett ut snyggaste tapeterna!) och satt upp ett skåp osv. Kanske blev lite stort, men å andra sidan är hallen så pass liten att vi verkligen behöver någonstans att förvara våra ytterkläder så att de inte hänger i vägen. Så ska se om vi inte vänjer oss vid storskåpet, annars får det flytta till någon annan!

Har också funderat lite över Lovis rum och har nog kommit fram till något som kan bli riktigt fint. Fint mönster, fina färger, lite retro men ändå lite "barnsligt". Sen är det bara möblemanget som saknas. Säng har vi ju, men det är väl egentligen allt... Tur att loppissäsongen i Badhusparken snart börjar, längtar som bara den! Hade egentligen inte tänkt stå något själv i år, men inser att vi nog ändå har en del som vi skulle kunna sälja så det blir nog en loppisdag ändå.

Nåja. Nu ska jag kika runt på blocket lite och sedan krypa ner och pussa världens sötaste lilla unge som sover sedan 19.30. Tjing!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar