tisdag 9 oktober 2012

Återuppståndelse

Ps. Inlägg skrivet för några dagar sedan då vi fortfarande var i Bcn, glömde visst att posta det!

Nu har vi återuppstått från de sjuka. På riktigt, vi är inte bara uppe och hämtar andan utan det har nog vänt. På riktigt. Hoppashoppashoppas.

Det är ju ingen idé att vara bitter för att Lovis varit sjuk under vår efterlängtade semester, det är som det är och det är slöseri med energi att gräma sig över det. Jag hade många gånger hellre haft att hon varit frisk hela tiden, för det har varit så hemskt för henne och oss. Däremot har vi lärt oss både ett och annat! Och vi hade några riktigt fina dagar förra veckan, och framförallt den här. Framförallt idag!

Vi åkte till Sitges i förmiddags, packade ner alla våra hundra attiraljer i vagnen (ser ju ut som att vi luffar runt med halva bohaget), promenerade tre km till tåget, och parkerade oss under ett parasoll på stranden. Hundra gånger bättre än stranden i Barcelona! David simmade, jag slappade och drack en miniflaska med cava, och Lovis lekte och doppade fötterna och flörtade med alla som gick förbi, åt bröt (gröt från en brödbit, mm, alla sätt är bra utom de dåliga!) och vilade middag. Vi stora brände oss lite, den lilla väl skyddad innanför sin uv-utstyrsel. Det var trötta ben som bar oss hem från tåget! Det normala hade väl varit att ta en taxi eller metron men vi gillar ju att gå och med allt gott vi äter (frosseri av curadoskinka är vår dödssynd!) så kan vi iallafall försöka hålla vågen på +-0.

Allt som allt en fantastisk dag som gav oss mersmak, så imorgon blir det stadsvandring följt av lite strandhäng här inne i stan.

Och nu, klockan halv elva, ska jag lägga igen de blå och lyssna på den lillas andetag där hon ligger bredvid vår säng.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar