tisdag 10 april 2012

Konsumtion

De flesta har nog fattat att man kan spendera hur mycket som helst på babygrejjer. Först och främst finns det hur mycket som helst och för det andra så vet försäljarna exakt vilka trådar de ska spela på hos nyblivna mammor och pappor.

Jag och David tänkte dock att vi faktiskt inte skulle gå på allt, köpa det som var viktigast och det mesta begagnat. Det har vi också gjort men visst finns det ändå en hel del onödigt vi köpt. Det i särklass BÄSTA köpet vi dock gjort, även denna begagnad men ändå ganska dyr, är Voksipåsen vi har i vagnen.

HUR bra som helst har den varit i vinter, skulle inte klara en vinter med bebis utan den. Varm och go när det behövs, flera lager mysigt ylletäcke som kan vikas över så Lovis har i stort sett aldrig varit ute med mer än ett lager kläder (body, byxa, mössa, vantar, sockar och halsduk = dregglis). Vid flera minusgrader även en kofta. Men också nu när det är plusgrader varje dag är den bra för den andas, visst blir det i varmaste laget när solen ligger på men det har bara hänt en gång att hon känts svettig. Och då sover hon ute i vagnen varenda dag. Och i och med att man har med sig den i vagnen funkar den super att bara lyfta ut och lägga ungen på, om man hälsar på hos någon som av någon anledning inte skulle ha en filt.

Voksipåsen är oumbärlig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar