torsdag 27 september 2012

Tjo!  Vi har det bra här i Tossa de mar! Staden är liten och pittoresk, vädret var super när vi kom, lite svalare igår och idag kom det nog bara upp till 20 (burr!!) men då åkte vi på en biltur till vackra Begur. Det är rätt skönt att det inte är så varmt, vi kan ju ändå inte pressa på stranden hela dagarna! Lovis är lite sjuk, vi vaknade imorse av att hon var jätteledsen med 38,6 i feber... :-/ Hennes framtänder verkar vara på G, så kanske är det det, eller så en förkylning (utan snor?). Nåja, jag oroar mig såklart men har fått i sig både mat, vätska och alvedon, och var riktigt busig på eftermiddagen så det är nog ingen fara!

David är världens bästa chaufför, ni skulle sett serpentinvägarna han tog oss genom på vägen från Begur! Norge, släng dig i väggen säger jag bara!

Vi längtar till nästa vecka då vi ska ha lgh i Bcn och kunna sköta oss själva lite mer, det är drygt med trött bebis och världens stimmigaste restaurang på hotellet (läs: skolmatsal??). Men det går. Nästa vecka ska det dessutom bli superväder igen!

Nu till kvällens sedvanliga kortspel, sedan en tidig kväll!

1 kommentar:

  1. Oj vad ni har det härligt. Hoppas nu att Lovis är frisk och att ni har en bra sista vecka i Barcelona. Skönt att höra att David är en bra chaufför. Tror inte han brås på sin far!
    Kram till er alla!
    Iréne

    SvaraRadera