torsdag 22 november 2012

Aj!

Mina höfter, eller snarare mina trochanter majorer, är trasiga! Överansträngda. Av vad?

Ont gör det iallafall. Och så svanskotehel****t då. När ska den sluta göra ont? Och vad är problemet?

Med vänlig hälsning

Kröjmaren

Nu...

... ska jag vara lite töntig här men jag har ju sagt att det får jag vara, för det är min blogg! Hur som helst så tänkte jag (än en gång) skriva att jag har VÄRLDENS BÄSTA kille! Japp, så är det! Visst kan jag ibland tycka att han är glömsk, vimsig, tänker konstigt, SÄGER konstiga saker, inte har samma stenkoll som jag på Lovis mat- och sovklocka och bla bla bla (ja, jag är mycket medveten om att jag är långt ifrån perfekt men nu är det ju jag som skriver).

Men!

Han är ju bäst! Ofta skrattar vi tillsammans åt alla vimsiga saker han säger och tänker, och nog är det ju bara mitt idiotiska kontrollbehov som gör att jag TROR att man måste ha stenkoll på bebisars mat-och sovklockor. Och så vidare, och så vidare... Han är duktig på jättemånga saker som jag inte kan, flitigare än mig på vissa och jag är flitigare än honom på andra, men vi hjälps alltid åt. Han kan snickra och lägga golv och få saker som jag inte tror ska bli bra, så himla fina. Tillsammans kan vi måla, spackla, tapetsera. Vi städar huset, hänger och viker tvätt tillsammans, eller var för sig. Men vi gör det båda. Han städar och tvättar bilen, mest för att jag inte kan bry mig mindre om att den är skitig, så om det vore mitt ansvar skulle den alltid vara både stökig och smutsig. Han är glad och lyssnar inte på mina klagosånger, utan får mig snarare att snapoutofthem. Han bär in ved och tänder en brasa varenda morgon som han ska på jobbet, kokar kaffe och lämnar alltid en massa smulor och kaffespill på bordet. Som jag sedan torkar upp och muttrar och har mig om, men seriöst, det är helt okej. Jo! Jag får massage typ när jag vill, hur mycket jag vill (nästan). Han peppar mig att träna, säger att jag är duktig fastän jag orkar göra typ en burpee på samma tid som han gör tio. Säger aldrig nej till en promenad, vill aldrig hellre ligga på soffan än röra på sig. Peppar mig göra saker med mina kompisar och åka bort så att han och Lovis kan vara hemma tillsammans. Vi delar exakt lika på vartenda öre vi tjänar, oberoende om det är föräldrapenning eller lön, och samma gäller de utgifter vi har.

Allt det här gör det så himla härligt och enkelt att leva tillsammans! David du är bäst!

Avslutar på en bild på oss (fast den är ju mest på mig? Ego! Och ps: Han äter för mycket godis och fika och är definitivt sockerberoende så det sjunger om det, så något ofördelaktigt finns det faktiskt också med karln!)

söndag 18 november 2012

Så trött man kan bli av att hälsa på gammelfarfar och gammelfarmor på Roknäsgården! Och så glada de blev för besöket!

Jag kan,

jag vill, jag SKA!

torsdag 15 november 2012

Wääääh

Det funkar inte som jag vill, måste ha nå himla google+ för att kunna överföra direkt från telefonen och jag ids inte signa upp på nå mer skräp. Ni får hålla till godo med bilder tills vidare!

Försöker...

...fixa så att jag kan skicka över små Lovisvideos från min telefon.

söndag 11 november 2012

Fars dag


Grattis till världens bästa pappa på farsdag från Lovis!

torsdag 8 november 2012

Snark

Kan inte riktigt se varför ungen vaknar kl sex, vägrar somna om, för att gnälla och gnugga sig i ögonen en timme och sedan somna om till kl nio-halv tio? Alla berörda parter (ffa jag då) hade mått bättre av att sova till kl åtta från första början. Nåja. Min far säger att jag vaknade kl fem i något år så jag ska nog vara gla!

fredag 2 november 2012

Gröt är smaskens (igen)!


Äääääntligen äter ungen iallafall gröt, igen. Ingen aning om det tjorvat pga mage/tand/allmänt tjorv, men nu är gröten åter en favorit. Även blodpudding går ner, dock inte en hel portion som i grötfallet. Sedan är det lite skralt om favoriter, men skit samma, vill hon äta samma jämt så fine!

torsdag 1 november 2012

Åh vad vi älskar dig sötunge!

Hallprojektet

Projekt hallen är nu klart vad gäller målning, ett par lister saknas men min snälle far lämnade av dem här tidigare. Sedan var det ju det här med möbler, jag och David tycks något oense och ibland fattar jag inte riktigt varför han inte bara kan låta mig göra som jag vill (hahaha!), för i slutändan tycker han ju det blir bra? Fast just i det här fallet har han nog rätt, trots att han inte har något (enligt mig då såklart) bättre alternativ. Nåja, vi får väl se hur det blir. Just nu är det iallafall jäkligt VITT.